Corte Rugolin

Vingården er drevet af familien Coati. Navnet stammer fra det gamle gods “Corte Rugolin”, der er fra 1700-tallet. Corte Rugolin producere kvalitetsvin med respekt for naturen.

Her er den høje kvalitet en følge af beskæring og lav drueudbytte, samt forskellige fad-lagringsteknikker.
 

Amarone Della Valpolicella "Monte Danieli"

Amaronen er fremstillet på druerne Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne kommer fra gamle vinstokke fra marken ”Monte Danieli” Dette er Corte Rugolins topamarone, hvor de bedste druer fra de højestbeliggende marker er anvendt. Kraftig udbyttebegrænsning giver et kraftigt udtryk. Druerne tørres i 120-150 dage, hvorefter de presses og vinen lagres på forsk. fade i 3 år.
Vinen stikkes sammen og lagres 12 mdr. på flaske før den frigives. Velegnet til kraftige kødretter samt modne oste. Italienerne mener selv at vine af denne kaliber er meditations-vine! 

Valpolicella Ripasso

Moden lagret italiensk rødvin med stor fylde.
Denne Ripassovin har høj alkoholstyrke og en flot afbalanceret karakter. 
Lagret på egetræsfad i 2 år plus et år på flaske. 
Velegnet til kødretter.

Føres også i magnumflaske i flot trækasse med skydelåg.

Serveringstemperatur 18oC