Beskrivelse af denne vingård kommer snarest.
Weingut, Rudolf Fauth
Beskrivelse af denne vingård kommer snarest.
Vinen er fremstillet på 100% Riesling drue, som trives rigtigt fint ved Rhinen. Vinen har en svag fin syrlig karakter, en hvidvin som kan nydes med og uden mad ledsagelse. Velegnet til og fiske og kylling retter. |
Vinen er fremstillet på 100% Spätburgunder drue, som trives ved Rhinen. Den har en fin let syrlig karakter og pikant karakter. Dette er en rigtig interessant hvidvin. Pinot Noir er jo som bekendt en rødvinsdrue, men hvis skindkontakten fjernes opnår man en interessant hvidvin. ”Spätburgunder” er velegnet til både med og uden mad. Fiskeretter er bestemt et fint valg sammen med denne hvidvin, med den meget svage røde glød! |
Vinen er fremstillet på Sauvignon Blanc drue, som trives ved Rhinen. Vinen har en fin typisk Sauvignon Blanc karakter, ganske som man forventer ved denne fine drue. Denne vin har sin helt egen fanskare, som er erklærede ”Fauth” Sauvignon Blanc tilhængere. Velegnet til fisk og skaldyrs retter, men også til at nyde uden mad. |
Er fremstillet på Sylvaner drue, som trives fantastisk ved Rhinen. Vinen har en fin krydret karakter, som vi slet ikke forventer. Vi kender ofte Sylvaner druen fra Alsace, hvor den ofte er den mindst interessante drue type, men glem denne fordom ved denne fine Reinhessen ”Sylvaner” hvidvin. Velegnet til omelet, grønsags baserede retter, supper, ja selv tomat suppe går fint med denne hvidvin. |
Er fremstillet på Muscat druen, som trives fint ved Rhinen. Vinen har en fin mousserende venlig karakter. Denne vin kan anvendes til flere forskellige formål ofte, som en velkomst ”glas” ved festlige lejligheder. Den er halv tør, så det er ikke en dessertvin. Vinen er velegnet både med og uden mad. Velegnet til skaldyrsretter mm. |
Vinen har en fin mousserende venlig karakter, som man fremstiller af Muscadet druen. Lidt ”Pinot Noir” skindkontakt under fremstillingen bidrager til den rosa farve og smagen. Denne vin kan anvendes til flere forskellige formål ofte som en velkomst ”glas” ved festlige lejligheder. Den er halv tør, så det er ikke en dessert vin, mere mousserende a la aperitif! Denne mousserende rosévin er velegnet både med og uden mad. Fungerer fint til skaldyrsretter. F.eks krabbeklør med salat, dressing og brød. |