La Mannella

Vingården er drevet af familien Cortonesi, som består at far, mor og 2 sønner. La Mannella har 56 ha jordbesidelse. Heraf er 8 ha tilplantet med vinstokke og 2 ha med oliventræer, resten af arealet er skovklædt. Vingården er smukt beliggende på skråningerne op mod Montalcino by. La Mannella fremstillede sin første Brunello vin under eget navn i 1990. Jordbundens sammensætning og klippeagtig struktur bidrager til fremstillingen af dybe og elegante Brunello vine. La Mannella fremstiller der udover Rosso Di Montalcino og Grappa di Brunello.

WINE SPECTATOR har givet Brunello di Montalcino 2005 - 90 POINT  i 2010.

Leonus IGT

Mellemkraftig rødvin på Toscanas nationaldruen Sangiovese, som i Brunello vinene. Italiensk IGT rødvin med elegance og en ganske kraftig fylde og egetræsnoter. Velegnet til kødretter a la lam og kraftige kødretter. Alcohol 14.0% OBS! Leveres også i MAGNUM flasker. 

Serveringstemperatur 17-18° C.

Rosso Di Montalcino

Rødvinen er fremstillet på 100%, Sangiovese druer.
Vinstokkene gror på stenet jordbund med gunstig eksponering
af solen. Vinen er modnet 6 mdr. på egetræsfade og 6 mdr. på flaske.
Vinhuset ”La Mannella” har her skabt en høj kvalitetsvin med
frugtig druesmag kombineret med karakteristiske Sangiovese
noter, et let syrligt ”bid”.
Denne Rosso de Montalcino har et vist gemmepotential på 2-4 år.
Vinen er velegnet til kødretter og modne oste eller blot til liflig nydelse, uden madledsagelse.

Severingstemperatur 16-18oC

Brunello Di Montalcino

Brunello vinen er fremstillet på 100% udvalgte Sangiovese druer. Vinstokkene gror på stenet jordbund med gunstig eksponering af solen. Vinen er modnet 40 måneder på egefade og 6 måneder på flaske.
Vinhuset ”La Mannella” har her kreeret en flot Brunello med en symfoni af forskellige smagsretninger fra jordbund, Sangiovese Grosso og fadnoter. Denne ”Brunello de Montalcino har et langt gemmepotential og er på samme tid drikkemoden nu.

Vinen er velegnet til kraftigere kødretter og modne oste eller blot til liflig nydelse.

Serveringstemperatur 16-18oC

Brunello Di Montalcino "Poggiarelli"

Brunello vinen er fremstillet på 100% udvalgte Sangiovese druer. Guldmedalje i Los Angelos 2005.
Vinstokkene gror på stenet jordbund med gunstig eksponering af solen. Vinen er modnet 36 måneder på egetræsfade efterfulgt af
10 måneder på ”tonneaux” og 6 måneder på flaske.
Vinhuset ”La Mannella” har her skabt en fantastisk flot ”Brunello”
vin med en symfoni af forskellige smagsretninger fra jordbunden, Sangiovese Grosso druerne i samspil med ege-fadets noter.
Denne ”I Poggiarelli” har et langt gemmepotential og er på samme tid drikkemoden nu.

Velegnet til kraftig kødretter og modne oste eller blot til liflig nydelse.

Severingstemperatur 17-18oC

Brunello Di Montalcino, Riserva

Vinen er fremstillet på 100% udvalgte Sangiovese druer. La Mannella producerer kun denne kuvé Brunello i særlig gunstige vindrue år. Kun de bedste druer anvendes til denne exseptionelt fine Brunellovin.
Vinen lagres i egetræsfad i ca. 4 år og på flaske i 1 år. Der fremstilles ca. 1000 flasker de gode år, hvor betingelserne tillader produktion af denne fantastiske Brunello Riserva.
Vinen er holdbar 10-15 år efter fremstillingsåret.

Brunello Di Montalcino, Riserva er velegnet til kraftige kødretter, vildt og modne oste.

Serveringstemperatur 17-18oC