San Rustico

En familiedrevet vingård. Familien Campagnola grundlagde den nuværende vingård “GASO” i 1870, hvor de første vinplanter blev sat. 
Gården har været kendt i Danmark i mange år, da den bla. i 1908 modtog San Rustico en stor anerkendelse fra Danmark i form af en guldmedalje med diplom fra ambassaden i København, den kan man stadig se hængende mellem de utallige diplomer og priser, som de har modtaget gennem tiden.

Prosecco Vino Spumante

Fremstillet på 100% Prosecco-druer, som er en lokal grøn drue, der gror i Soave, Veneto regionen. Prosecco er en tør, frugtig og liflig mousserende hvidvin (italiensk champangne). Velegnet til velkomstdrik eller receptionsvin. Den er også god at servere til frugtdesserter, snaks mm. Alkohol 11 %. 

Serveringstemperatur 6-8°C

DOC Rosévin

Vinen er fremstillet på Molinara iblandet lidt Rondinella og Corvina druer (typiske for Valpolicella og Bardolino områderne) Druerne håndplukkes i slutningen af september måned. Vinen modnes og opbevares i ståltank, hvilket giver optimal frisk frugtighed i vinen, temperaturen holdes lav under hele processen. Utrolig elegant og delikat vin, ingen skarpe kanter blot en perfekt frisk rosévin . Flot klar let rødlig rosa farve. Denne vin er velegnet til nydelse uden mad samt til fjerkræ og fisk. Italienerne selv ynder at servere denne rosévin til risotto og salat baserede retter.

Serveringstemeratur: 10-12° C

Valpolicella Classico Superiore

Druesammensætning Corvina, Rondinella, Corvione.
Druerne håndplukkes i starten af okt. på vinmarker ved Fumane/Marano i hjertet af Valpolicella.
Karakteristisk ved sit elegante frugtpræg opnået gennem
druevalget og vinificeringen.
Vinen lagres på egetræsfade i et år og herefter på flaske i 6 måneder.
En tør Valpolicella vin med en dybrød farve og en delikat bouquet
og venlig smag, en ”all round” vin.

Velegnet til stegte og grillede kødretter, men kan også nydes
uden mad.

Severingstemperatur 16-18oC

Valpolicella Superior Doc GASO Ripasso

Moden lagret italiensk rødvin fra huset San Rustico.
Fremstillet på druerne Corvina, Rondinella og Molinara.
GASO er en enkeltmarks Ripasso, som er lagret på forskellige
fade i 2,5 år.
Producenten har tilstræbt at give vinen en pikant ”ædelråd” præg, som bidrager med en rund behagelig smag.

Serveringstemperatur 16-18oC

Corta Porta

Corte Porta er i struktur og stil meget i retning af ripassovinen, en middel kraftig vin med en fin bourquet solbæragtig aroma og smag. Fremstillet på druerne Corvina, Corvione og Rondinella. Er velegnet til mellem kraftige kødretter, hvor vinen matcher madens styrke og kraft på en fin måde.

Serveringstemperatur 17°C
Kan med fordel åbnes en time før serveringen

Amarone Classico

Denne Valpolicella amaronevin er fremstillet på druerne Corvina, Rondinella og Molinara.
Amarone, hvor de bedste druer fra de højestbeliggende marker er anvendt.
Kraftig udbyttebegrænsning giver denne vin et rigtigt kraftigt udtryk.
Druerne er tørret i 120-150 dage, hvorefter de presses og vinen lagres i 3 år på forskellige fade.

Vinen har et karakteristisk og værdifuldt karaktertræk i det pikante ”ædelråd”præg, som vindruerne opnåede under tørringsprocessen.

Severingstemperatur 16-18oC

Amarone GASO

Denne Valpolicella amaronevin er fremstillet på druerne Corvina, Rondinella og Molinara.Amarone, hvor de bedste druer fra de højestbeliggende marker er anvendt.Kraftig udbyttebegrænsning giver denne vin et rigtigt kraftigt udtryk.Druerne er tørret i 120-150 dage, hvorefter de presses og vinen lagres i 3 år på forskellige fade.Vinen har et karakteristisk og værdifuldt karaktertræk i det pikante ”ædelråd”præg, som vindruerne opnåede under tørringsprocessen.

Serveringstemperatur 16-18oC

Recioto Della Valpolicella GASO 0,375

Denne Reciotovin er fremstillet på druerne Corvina, Rondinella og Molinara.Druerne til denne dessertvin tørres i 100-120 dage præcis, som vi kender det fra amaronevinene. Den store forskel ligger i forgæringen af Reciotovinen idet gæringen standses mens der stadig er restsukker tilbage i vinen. Dette forhold giver vinen et rigtigt specielt og behageligt udtryk.Vinen har en kraftig Reciotobouquet og er en typisk dessertvin med et sødt og kraftigt udtryk. Vinen er velegnet til kager og flødedesserter.Prøv den til ”ris a la mande” - den er som skabt hertil.

Severingstemperatur 10-12oC

Recioto Della Valpolicella

Denne Valpolicella Recioto vin er fremstillet på druerne Corvina, Corvione og Rondinella. Tørres i 100-120 dage, præcis som vi kender det fra amarone vinene. Den store forskel mellem Recioto og Amarone ligger i forgæringen. Recioto vinens gæring standses bevidst, mens der stadig er restsukker tilbage i vinen. Dette forhold giver vinen et specielt og behageligt udtryk. Italienerne anvender den som ”hygge vin”. Vinen har en kraftig typisk ”Recioto” bouquet og en let sødme, som gør vinen dessertagtig og på samme tid et rødvins udtryk. Vinen er velegnet til kager og vanilledesserter. 

Serveringstemperatur 10-12° C